Referenser

ProjektKommunBeställareÅrOm projektetUppdrag
TräningsskolanÖrnsköldsvikÖrnsköldsviks kommun2019Nybyggnation av träningsskola vid Ängetskolan.Framtagning av förfrågningsunderlag för el- och telesystem. Där det ingår bland annat brandlarm, passerkontrollsystem, telesystem, KNX, belysning (i klassrum HCL) och kraftinstallationer.
Sidensjö - tillbyggnad av en avdelning på äldreboendeÖrnsköldsvikÖrnsköldsviks kommun2019Tillbyggnad av befintlig byggnad av en ny avdelningTa fram förfrågningsunderlag för en utförande entreprenad för el- och teleystem.
Även ta fram förfrågningsunderlag för hissanläggning som en totalentreprenad.
HöglidenskolanÖrnsköldsvikÖrnsköldsviks kommun2017Ombyggnation av befintlig byggnad från Komvux till högstadieskola. Totalrenovering av alla elsystem och telesystem.Utförande entreprenad för totalrenovering av hela el- och telesystemen i byggnaden.
Gudlav bilderskolanSollefteå kommunSollefteå kommun2018Renovering av skollokaler till en yta på ca 15.000 kvadratmeter.Framtagning av rambeskrivning för upphandling av totalentreprenad.
PrimaSundsvalls kommunPEAB2015Nyproduktion av lägenheter efter norra kajen.
Framtagning av handlingar för utförande entreprenad för samtliga system.
Ting1Örnsköldsviks kommunA. Bylunds el2011Nyproduktion av lägenheter, ovan på befintliga tingshuset i Örnsköldsvik. Framtagning av ritningar för entreprenaden, med rambeskrivning som underlag.